Gemeente Bernheze - Vaststelling bestemmingsplan Het Korteveld ong. Nistelrode – 23 maart 2017

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 9 maart 2017 het bestemmingsplan ‘Korteveld ong. Nistelrode’ ongewijzigd is vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning naast het Korteveld 14 mogelijk.

Hogere grenswaarden geluid

Voor het oprichten van de woning is ontheffing verleend voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde (artikel 83 van de Wet Geluidhinder). Het besluit voor deze ontheffing ligt eveneens gedurende genoemde termijn ter inzage.

Inzage

Het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden liggen met ingang van 23 maart gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPKorteveldong14-vg01).

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit vaststelling hogere grenswaarde beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven