Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Spinder 2017

Logo Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Spinder2017 van maandag 27 maart tot en met maandag 8 mei 2017 ter inzage ligt. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende ontwerp-omgevingsvergunning en het bijbehorende milieu-effectrapport.

Het identificatienummer van dit plan is NL.IMRO.0855.BSP2015012-b001.

Het plangebied omvat grosso modo het bedrijventerrein Spinder in Tilburg Noord. Het ontwerpplan is gericht op het oprichten van 4 windturbines voor duurzame energie.

Terinzagelegging

Het ontwerpplan is gedurende de genoemde termijn te bekijken en/of te downloaden op http://www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0855.BSP2015012-b001.

Tevens ligt een papieren versie van de stukken ter inzage in de Stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over het plan, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het plan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Spinder2017'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar, Xander de Boer, via telefoonnummer 013 542 93 54. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Zienswijzen ontwerp-omgevingsvergunning

Vanwege gecoördineerde besluitvorming ligt gedurende de genoemde termijn naast het ontwerpplan ook reeds de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage. Zienswijzen aangaande de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen door eenieder worden ingediend, gedurende de genoemde termijn. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van "Zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning". Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Ook is het mogelijk om via https://www.tilburg.nl/ondernemers/bouwen-en-vestigen/omgevingsvergunningen-ter-inzage/ de ontwerp-omgevingsvergunning in te zien.

Milieu-effectrapport

Ten behoeve van de bovengenoemde ontwerpen is een milieu-effectrapport opgesteld. Ook daarmee heeft het college in principe ingestemd. Het milieu-effectrapport ligt eveneens gedurende de bovengenoemde termijn ter inzage. Zienswijzen kunnen worden ingediend door eenieder. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van "Zienswijze MER Spinder". Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, Willeke Beex, via telefoonnummer 013 542 8989. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

 

Tilburg, 24 maart 2017

 

Het college,

 

M.J.M. Meijs mr. P.G.A. Noordanus

de gemeentesecretaris de burgemeester

Naar boven