Omgevingsvergunning tot afwijken van het bestemmingsplan - 6 garageboxen en toegangspoort Torenstraat ong. Numansdorp (perceel gelegen naast Torenstraat 63)

Logo Cromstrijen

Het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo afweek van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning heeft verleend voor het realiseren van 6 garageboxen en het plaatsen van een toegangspoort op het perceel Torenstraat ong. in Numansdorp, kadastraal bekend gemeente Numansdorp, sectie F en nummer 2556 (perceel gelegen naast Torenstraat 63).

 

Het besluit (de omgevingsvergunning) en bijbehorende stukken ligt vanaf 27 maart 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden bij het Servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het besluit met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Ook kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Rotterdam, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Als u tegen een besluit beroep instelt heeft dit geen schorsende werking, waardoor het besluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Desgewenst kunt u bij afzonderlijk verzoek een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam onder voornoemd adres.

 

Naar boven