Voorbereidingsbesluit Zeelandsedreef 20 te Schaijk

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd op 16 maart 2017 heeft besloten:

  • 1.

    Te verklaren dat voor het perceel Zeelandsedreef 20 te Schaijk een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied wordt voorbereid voor het plangebied zoals aangegeven op de bij het voorbereidingsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte verbeelding;

  • 2.

    Te bepalen dat het verboden is om het gebruik van gronden en/of bouwwerken in het gebied waar het voorbereidingsbesluit van kracht is te wijzigen of te laten wijzigen;

  • 3.

    Te bepalen dat dit voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag na bekendmaking.

Het voorbereidingsbesluit bekijken?

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart ligt met ingang van 27 maart tot en met 7 mei 2017 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Landerd. Het besluit kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Het voorbereidingsbesluit is ook digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.vbzeelandsedreef20-VG01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/ NL.IMRO.1685. vbzeelandsedreef20-VG01/.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw mr. T.I. van Term via telefoonnummer 0486-458193 of via e-mail taschka.vanterm@landerd.nl.

Beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit is geen beroep mogelijk.

Naar boven