Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd bij besluit van 16 maart 2017 het bestemmingsplan "Kerkweg 1 te Schaijk" heeft vastgesteld.

Logo Landerd

B estemmingsplan Kerkweg 1 te Sc haijk

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden die gelegen zijn aan de Kerkweg 1 in Schaijk. In het bestemmingsplan geeft de gemeente de mogelijkheid om het bouwvlak te wijzigen voor het veranderen van de plaatselijke pluimveehouderij.

Het bestemmingsplan bekijken?

Het bestemmingsplan (met alle bijbehorende stukken) ligt met ingang van 27 maart tot en met 7 mei 2017 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.bpbgbkerkweg1-VG01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/ NL.IMRO.1685.bpbgbkerkweg1-VG01/.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw T.I. van Term via telefoonnummer 0486-458193 of via e-mail taschka.vanterm@landerd.nl.

Beroep

Vanaf 27 maart 2017 kan gedurende een termijn van zes weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling.

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treeft ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven