Ontwerpbestemmingsplan "Diepenheim 2015, herziening Het Elferink 8".

Logo Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 23 februari 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan "Diepenheim 2015, herziening Het Elferink 8".

 

Op de locatie, direct ten zuiden van de kern Diepenheim, is een reinwaterkelder gelegen. Er is een verzoek ingediend de kelder om te mogen bouwen tot een burgerwoning. Op basis van het geldende bestemmingsplan is dit niet toegestaan. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze bestemmingsplanherziening opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

 

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.DPxHetElferink8-/NL.IMRO.1735.DPxHetElferink8-OP10.

 

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor

 

Ontwerpbeeldkwaliteitsplan "Diepenheim, Het Elferink 8".

 

Naast het ontwerpbestemmingsplan ligt ook het ontwerpbeeldkwaliteitsplan "Diepenheim, Het Elferink 8" met ingang van 23 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage.

Dit beeldkwaliteitsplan is opgesteld om te komen tot een zorgvuldige inpassing van het bouwplan. Het beeldkwaliteitsplan bevat toetsingscriteria voor onder andere het materiaalgebruik en de kleurstelling van de bebouwing.

 

Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan "Diepenheim 2015, herziening Het Elferink 8" ter inzage en is in te zien:

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan een ieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

22 februari 2017.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. B. Marinussen, secretaris a.i.

 

Naar boven