Bestemmingsplan Driessen ontwerp uitwerkingsplanDe Bibliotheek, Fase 16, De Onderkast west, Waalwijk

Logo Waalwijk

Het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerp uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor 18 woningen in deelgebied De Bibliotheek, Fase 16, De Onderkast west is opgesteld.

Het plangebied van dit uitwerkingsplan wordt aan de noordzijde begrensd door de Mgr. Bekkersstraat. Aan de oostzijde vormt een smalle groenstrook de begrenzing, terwijl het plangebied aan de zuidzijde wordt begrensd door de Hein Jordansstraat. Aan de westzijde vormt de Burgemeester De Geusstraat de begrenzing van het plangebied.

Het uitwerkingsplan vormt de juridisch planologische grondslag voor realisering van de 18 woningen. Het ontwerp uitwerkingsplan omvat de verbeelding (plankaart) en de regels (voorschriften) en is voorzien van een toelichting.

Ter inzage Het ontwerp uitwerkingsplan De Bibliotheek, Fase 16, De Onderkast west

ligt met bijbehorende stukken met ingang van 23 februari 2016 gedurende 6 weken (t/m 5 april 2017) voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis, Taxandriaweg 6 Waalwijk, ingang Winterdijk tijdens openingstijden: ma. t/m vr.: 8.30-17.00 uur en op di.- en do. avond: 18.00-20.00 uur (tijdens avondopenstelling zijn de inhoudelijk bij het plan betrokken medewerkers niet aanwezig).

Het ontwerp uitwerkingsplan is te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0867. BPUWWBibfase16-ON01 en in PDF via de website van de gemeente www.waalwijk.nl via zoekopdracht: ruimtelijke plannen in procedure. Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren versie van het uitwerkingsplan, is de digitale versie bepalend.

Zienswijze Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van inzage t/m 5 april 2017 een zienswijze over dit ontwerp uitwerkingsplan indienen bij ons college. Schriftelijk door tot 6 april 2017 een reactie te zenden naar het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB  Waalwijk en mondeling door hiervoor vóór 6 april a.s. contact op te nemen met mevrouw Schreppers, tel.0416-683456.

Het indienen van een zienswijze per e-mailbericht is ook mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet die zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl, via zoekopdracht: voorwaarden mailbericht, onder vermelding van zienswijze ontwerp uitwerkingsplan De Bibliotheek, Fase 16, De Onderkast west.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de mevr. P. Schreppers van het team Ruimte, Economie en Werk, e-mail pschreppers@waalwijk.nl

Naar boven