Ontwerp-bestemmingsplan ‘Ooststellingwerf, Donkerbroek ’t West 34’

Logo Ooststellingwerf

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 14 februari 2017

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: terinzagelegging van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Ooststellingwerf, Donkerbroek ’t West 34’.

Plangebied: ’t West 34 te Donkerbroek

Doel plan: Dit bestemmingsplan maakt de uitbreiding van een bestaand bedrijf op de locatie ’t West 34 te Donkerbroek planologisch-juridisch mogelijk. Deze uitbreiding zal in hoofdzaak worden aangewend voor de opslag van hout.

Ter inzage :

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Ooststellingwerf, Donkerbroek ’t West 34’ (planidentificatienummer:NL.IMRO.0085.DonkerbroekWest34-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf

23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis,

’t Oost 11 te Oosterwolde.

Dit bestemmingsplan is daarnaast digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn stellen wij u in de gelegenheid om mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Ooststellingwerf, Donkerbroek ’t West 34”.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de mevrouw T. Wuite van de afdeling Ruimte & Economie via het algemene nummer 140516 of via t.wuite@ooststellingwerf.nl. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Naar boven