Weigering omgevingsvergunning OLO-nummer: 1969135 t.o. het adres Amsteldijk 37.

Logo Amsterdam

(Uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Gemeente Amsterdam

 

Besluit om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te weigeren voor het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met de planologische regeling (artikel 2.1, eerste lid, onder c Wabo)

voor het innemen van een ligplaats ten behoeve van afmeren van één passagiersvaartuig tegenover het adres Amsteldijk 37.

Ter inzage ligging

Het besluit, met de hierop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het besluit, worden ter inzage gelegd van maandag 27 februari 2017 tot en met maandag 10 april 2017, tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuid, op de President Kennedylaan 923. Het stadsloket is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Voorafgaande aan deze ter inzage ligging wordt van de komst van het besluit heden d.d. 22 februari 2017 kennis gegeven op de website van gemeente Amsterdam, www.amsterdam.nl/bekendmakingen.

Beroep

Gedurende genoemde periode kunnen belanghebbenden (die over het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend) tegen het besluit een beroep instellen.

Het beroep moet zijn ondertekend en minstens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u het beroep instelt, de gronden van het beroep en het dossiernummer van dit besluit.

Het schriftelijke beroep kunt u sturen naar:

Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

 

Naar boven