Voorbereidingsbesluit Op de Bleek in Eibergen

Logo Berkelland

De gemeenteraad van Berkelland heeft op 21 februari 2017 een voorbereidingsbesluit genomen voor percelen gelegen in de in aanbouw zijnde woonwijk Op de Bleek in Eibergen. Het voorbereidingsbesluit wordt globaal begrensd door de Fabrieksstraat, het fietspad naar Neede, de Berkel en het Koeweidepad. Ook de woon-werk percelen aan noordzijde van bedrijventerrein de Mors vallen binnen dit voorbereidingsbesluit.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 23 februari 2017.

Met dit voorbereidingsbesluit wordt de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan aangekondigd. Dat bestemmingsplan moet ervoor zorgen dat het voorgestelde beleid uit de Structuurvisie Wonen Eibergen 2015 planologisch zoveel mogelijk wordt vastgelegd.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit met de bijlagen ligt ter inzage vanaf donderdag 23 februari 2017 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Deze publicatie en het voorbereidingsbesluit met de bijlagen kunt u vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Bestemmingsplannen’ en ‘Ter inzage’. U kunt het voorbereidingsbesluit en de bijlagen ook bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1859.VBEBG20170001-0100.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven