Bestemmingsplan Oosterhout-Zuid 2017

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 23 februari 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Oosterhout-Zuid 2017, met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-bestemmingsplan zelf (NL.IMRO.0826.BSPoosterhzuid2017-ON01).

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten zuiden van het Wilhelminakanaal, ten westen van de A27, ten noorden van de Burg. Materlaan en ten oosten van de Bredaseweg (waarbij tevens het Warandecollege en Lievenshove aan de oostzijde van de Bredaseweg binnen het plangebied vallen).

Het voorziet in de actualisatie van het bestemmingsplan Oosterhout-Zuid, zoals dat is vastgesteld in 2007. Tevens worden hierin twee (kleinere) nieuwe ontwikkelingen meegenomen: de uitbreiding van een tandartsenpraktijk aan de Hildenbrandlaan 3 en 5 en de uitbreiding van de parkeerplaats van de moskee aan de Beneluxweg 99.

De stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook geraadpleegd worden via de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 23 februari 2017) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 6 april 2017) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Oosterhout-Zuid 2017”. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer P.C.H. van der Made van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

Oosterhout, 22 februari 2017

Naar boven