Ontwerp bestemmingsplan Dorp Uddel herziening 1

Logo Apeldoorn

Van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Dorp Uddel herziening 1 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1310-ont1 ter inzage. Het ontwerp betreft:

  • 1.

    Elspeterweg 48-48a: tweede al aanwezige woning wordt als zodanig bestemd.

  • 2.

    Elspeterweg 16c: al aanwezige bedrijfswoning wordt als zodanig bestemd.

  • 3.

    Aardhuis-locatie:

    • Aanpassing bouwstrook in het oostelijk deel van de woonbuurt. In plaats van vier halfvrijstaande en vier rijwoningen worden negen rijwoningen toegestaan.

    • Correctie van een omissie op de bestemmingsplankaart ter plaatse van een aan de zuidoostzijde gelegen bouwstrook. De omissie betreft het toegelaten aantal woningen. Verder wordt aan de zuidzijde van de strook een correctie doorgevoerd van de agrarische bestemming naar een natuurbestemming.

    • Aanpassing van aantal toegestane appartementen in het beoogde appartementengebouw van negen naar elf.

    • Afstemming van het aantal toegestane woningen in het bestemmingsplan aan het feitelijk gerealiseerde aantal woningen aan De Kokshof/Zoerderhof.

De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Dorp Uddel'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer E. Boogmans, tel. (055) 580 2888.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

    Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 22 februari 2017

Naar boven