Ontwerp bestemmingsplan Kom Breedenbroek 2016

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het ontwerp-bestemmingsplan “Kom Breedenbroek 2016” met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000053-ON01 voor iedereen ter inzage ligt.

Inzage

De stukken liggen van 23 februari 2017 tot 6 april 2017 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied betreft nagenoeg de gehele bebouwde kom van de kern Breedenbroek.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen voor de kern Breedenbroek. Hierbij is voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie vastgelegd. Verder zijn er enkele individuele verzoeken meegenomen en komen de bouwmogelijkheden in het plangebied Den Dam te vervallen.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de balie Vergunningen.

Naar boven