Ontwerpbesluit van de gemeente Enschede tot verlening van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van de onderbouw van een viaduct, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Op grond van artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit N18 Varsseveld – Enschede is onderstaand ontwerpbesluit genomen, overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

  • ontwerpbesluit van de gemeente Enschede tot verlening van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van de onderbouw van een viaduct (kunstwerk 27) op het perceel Boekelosestraat N18.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbesluit inzien?

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor aan de Hengelosestraat 51. Deze stukken zijn op afspraak in te zien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 053 – 481 71 00. Als u op werkdagen vóór 12.00 uur contact opneemt, kunt u de stukken digitaal toegestuurd krijgen of, indien mogelijk, het dossier de eerstvolgende werkdag op het Stadskantoor inzien.

Hoe kunt u een zienswijze indienen?

Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingebracht.

Deze moeten worden gericht aan het College van burgemeester en Wethouders (Postbus 20, 7500 AA Enschede). U wordt verzocht bij correspondentie het kenmerk van deze aanvraag te vermelden. In deze periode kunnen zienswijzen ook mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer M. Heethaar, telefoon 053 – 481 54 51.

De gemeente Enschede betrekt de ingediende zienswijzen bij het nemen van het definitievebesluit. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend, wordt geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Tegen het uiteindelijke besluit kan beroep worden ingediend als men belanghebbende is en als men een zienswijze naar voren heeft gebracht over het betreffende ontwerpbesluit, tenzij redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze naar voren is gebracht.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling BJV Projectadvisering bij de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat, A.K. van de Ven

Naar boven