Wijzigingsplan 'Everdingen, Diefdijk 16’

Logo Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8, derde lid van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerp-wijzigingsplan 'Everdingen, Diefdijk 16’.

Het plan betreft een wijziging van het bouwvlak op het perceel aan de Diefdijk 16 om de agrarische bedrijfswoning op het perceel te kunnen verplaatsen. Met de wijziging wordt tevens een omissie in het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ hersteld en de bestaande bebouwing binnen het bouwvlak gebracht.

Het wijzigingsplan 'Everdingen, Diefdijk 16‘ kan vanaf woensdag 7 december 2016 tot en met dinsdag 17 januari 2017 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0620.wp0008-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad Vianen, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met het team Ruimtelijke Ordening & Projecten, telefoonnummer 0347 369 911. Zienswijzen indienen per e-mail is niet mogelijk.

Naar boven