Ontwerp bestemmingsplanKooiweg 2, 3 en 10

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 7 december 2016 tot en met dinsdag 17 januari 2017voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp bestemmingspl an Kooiweg 2, 3 en 10 evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

(identificatienummer NL.IMRO.0512.BP2016166-3 001).

Begrenzing plangebied

Het plangebied (postcode 4205 NH) is gelegen op de percelen Kooiweg 2, 3 en 10 van Gorinchem.

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan is opgesteld voor het realiseren van een nieuwe woning op een deel van het perceel Kooiweg 10, in ruil voor de nieuwbouw wordt in totaal 1.000 m2 aan agrarische opstallen gesloopt aan de Kooiweg te Gorinchem en Weverwijk 30 te Leerbroek. Daarnaast worden twee omgevingsvergunningen Kooiweg 2 (herbouw woning en verplaatsen bedrijfsloods) en Kooiweg 3 (herbouw bedrijfswoning) planologisch vertaald in het bestemmingsplan.

Ter inzage

Het bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website

www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerp -> Ontwerp bestemmingsplan ‘Kooiweg 2, 3 en 10’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerp bestemmingsplan kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende de hierboven genoemde periode kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijzen en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of informatie over het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Jeeninga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 – 65 9322. E-mailen kan naar c.jeeninga@Gorinchem.nl.

 

Naar boven