Vastgestelde omgevingsvergunning “Lijsterbesstraat nabij 6”

Logo Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat er op 13 oktober 2016 een omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van een perceel nabij Lijsterbesstraat 6.

Inhoud en ligging

De omgevingsvergunning “Lijsterbesstraat nabij 6” heeft betrekking op de volgende onderdelen:

  • bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1 onder c en artikel 2.12, lid 1 onder a, 3° Wabo).

Het ter plaatse geldende bestemmingsplan laat voor het perceel de bouw van een dubbele woning, een insteekweg en garageboxen toe. In afwijking van dit bestemmingsplan maakt de omgevingsvergunning het bouwen van een vrijstaande woning op deze plek mogelijk. Het plangebied ligt in de kern van Winterswijk.

Ter inzage

Het besluit ligt met ingang van woensdag 26 oktober 2016 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het besluit is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.OVSG1608LIJSSTRNB6-VA01.

Beroepstermijn

Met ingang van donderdag 27 oktober 2016 tot en met woensdag 7 december 2016 kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht, beroep instellen tegen het besluit bij de Rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter (Rechtbank Gelderland, t.a.v. voorzieningenrechter, Postbus 9030 EM Arnhem). Het besluit treedt op donderdag 8 december 2016 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven