Gemeente Maastricht, ontwerp besluit vaststelling grenzen Bebouwde Kom Maastricht herziening 2016

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat op 28 juni 2016 een ontwerp-besluit hebben vastgesteld dat is gericht op het herzien van de grenzen van de bebouwde kom.

 

Het betreft de grenzen van de bebouwde kom als bedoeld in de Boswet, de Wegenverkeerswet en de Wegenwet, deze grenzen vallen in Maastricht samen met elkaar.

Het betreft een aantal beperkte wijzigingen die de juridische situatie rond het beheer van de openbare ruimte meer in overeenstemming brengen met de feitelijke/gewenste situatie. Het betreft gebieden rond Het Oog van Sint Pieter, in het Jekerdal, bij de Hazendans, bij de Brusselseweg – Bélvèderelaan en in het Ambyerveld.

 

Het ontwerp-besluit met de daarbij behorende bijlagen (“Beschrijving grenzen bebouwde kom 2016”, “Kaartbeeld verloop grenzen bebouwde kom 2016” en “Kaartbeeld wijzigingen grenzen bebouwde kom 2016”) liggen met toepassing van artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 30 september 2016 voor een ieder kosteloos ter inzage bij het gemeenteloket. Desgewenst kunnen afschriften van stukken worden verstrekt tegen betaling van een bedrag aan leges. Een ieder kan binnen 6 weken, te rekenen van de dag dat de stukken ter inzage zijn gelegd, mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij het gemeentebestuur.

 

Maastricht.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester.

Naar boven