Omgevingsvergunning Maasweg 1E Mijnsheerenland

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

• de nieuwbouw van een schuur en de aanleg van een parkeerterrein en een terras op het perceel Maasweg 1E in Mijnsheerenland (30-09).

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam. Ook zijn de stukken te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder IMRO-code ‘NL.IMRO.0585.PBMHLMaasweg1E-VG01’

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingediend, op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepsschrift indienen bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend. De termijn daarvoor is zes weken, nadat het besluit aan de desbetreffende belanghebbende bekend is gemaakt. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de datum van het beroepschrift, de gronden van het beroep en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt. Voor de behandeling van een beroepschrift wordt griffierecht geheven.

Er kan ook digitaal beroep worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Bij spoed (als u van mening bent dat u een eventuele uitspraak in beroep niet kunt afwachten) kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam (adres en website zie hierboven). Belangrijk is dat u dit alleen kunt doen als u ook een beroepschrift heeft ingediend.

Naar boven