Oostkapelle, oosterpark 34 procedure wijziging bestemmingsplan zomerhuizenterreinen

Logo Veere

Wij zijn van plan om, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 19, lid 2 van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan Zomerhuizenterreinen te wijzigen voor het omzetten van het perceel Oosterpark 34, Oostkapelle van de bestemming "Recreatie - Verblijfsrecreatie" in “Wonen” voor het permanent kunnen bewonen van de woning.

Het ontwerpbesluit, de aanvraag met de daarbij behorende stukken liggen van 29 september t/m 9 november 2016 ter inzage op het gemeentehuis en zijn ook te zien op de website www.veere.nl onder: Wonen en (ver)bouwen - ruimtelijke plannen buiten de kernen – Zomerhuizenterreinen wijzigingsplan Oosterpark 34, Oostkapelle. Het plan is ook beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer

NL.IMRO.0717.0109WPOosteOkp-OW01

Tijdens de termijn van inzage kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij het college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunnen belanghebbenden binnen de gestelde termijn contact opnemen met Ina van Belzen, (0118) 555352.

Domburg, 28 september 2016

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

Naar boven