OMGEVINGSVERGUNNING “Borsels Buiten, gedeelte Halsweg 4A, 2016”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend op het perceel Halsweg 4A te Nieuwdorp.

Inhoud project

Het project waarvoor vergunning is aangevraagd betreft het verbouwen van de stal tot depot en werkplaats ten behoeve van het bevrijdingsmuseum, het bouwen van een werkplaats met kantoor ten behoeve van een aannemersbedrijf, het bouwen van een paardenstal en het gebruiken van het terrein als parkeerplaats voor touringcars.

Activiteiten omgevingsvergunning

Gelet op artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, heeft de voor het project verleende omgevingsvergunning betrekking op:

 

  • 1.

    Bouwen

  • 2.

    Handelen in afwijking van het bestemmingsplan

 

Geen zienswijzen

Het ontwerp-besluit heeft gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Inzage

Het besluit omgevingsvergunning ligt samen met de bijbehorende stukken vanaf

29 september tot en met 9 november 2016 ter inzage in het gemeentehuis te Heinkenszand. U kunt de stukken dan ook bekijken op de gemeentelijke website www.borsele.nl.

 

Beroep

Tegen het besluit omgevingsvergunning kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp-besluit;

  • 2.

    adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerp-besluit;

  • 3.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp-besluit.

 

U kunt beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beroepstermijn loopt van 29 september tot en met

9 november 2016.

 

Voorlopige voorziening

Degen die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank

Zeeland-West-Brabant.

 

Inwerkingtreding besluit

Het besluit omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven