Vastgesteld bestemmingsplan '1e herziening Nieuwe Dordtse Biesbosch, locatie Zanddijk' ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan '1e herziening Nieuwe Dordtse Biesbosch, locatie Zanddijk' NL.IMRO.0505.BP173UWzanddijk-3101 met bijbehorende stukken met ingang van 1 oktober 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ ruimtelijkeplannen. Het plan kan ook worden ingezien via

www.ruimtelijkeplannen. nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Zanddijk 9 (voormalig) en 11, waar de bouwvlakken op een iets andere locatie worden gesitueerd en vergroot. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, dat wordt begrensd door:

-het groengebied tussen de Nieuwe Beerpolder en de Zanddijk in het westen en noorden;

-de Zanddijk in het oosten; en

-de Buitendijk in het Zuiden.

In het bestemmingsplan wordt in hoofdzaak de ligging en omvang van de bouwvlakken gewijzigd.

 

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht

Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 11 november 2016 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 12 november 2016. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Dordrecht, 30 september 2016

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven