BEKENDMAKING BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING – AFWIJKEN VAN BESTEMMINGSPLAN TERNEUZEN CENTRUM(ARTIKEL 3.12 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT)

Logo Terneuzen

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben vastgesteld voor:

  • 1.

    het afwijkend gebruik van het bestemmingsplan “Terneuzen Centrum” voor het adres Binnenvaartweg ongenummerd te Terneuzen (NL.IMRO.0715.OMGTCT10-VG01)

Het gaat om het bouwen van een compressorgebouw annex noodcentrale voor de bediening van de oostsluis. Het huidige compressorgebouw dat aan de westzijde van de oostsluis staat moet verdwijnen door de aanleg van de nieuwe sluis Terneuzen. Om de bediening en de functie van de oostsluis zeker te stellen is nieuwbouw van een compressorgebouw noodzakelijk.

 

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. U kunt de omgevingsvergunning vanaf donderdag 29 september tot en met woensdag 9 november ook digitaal inzien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Deze zaak is bekend onder zaaknummer W-AOV160114. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

 

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. Beroep instellen kan door het indienen van een beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda.

In het beroepschrift motiveert u waarom u beroep instelt. Verder moet u de naam van het bestreden besluit noemen. Het beroepschrift moet u ondertekenen. Ook moet u uw naam en adres en de datum van uw brief aangeven.

 

U kunt geen beroep instellen als u eerder geen zienswijze heeft ingediend. Alleen als aan u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze heeft ingesteld, kunt u alsnog beroep instellen.

 

Het besluit blijft gelden tot de Rechtbank beslist op het beroepschrift. Als onverwijlde spoed dit vereist, kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Een voorlopige voorziening stuurt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Als u dit doet, moet u ook een beroepschrift indienen.

Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

 

Terneuzen, 28 september 2016

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De secretaris De burgemeester

F.M.L. Lauret RA   J.A.H. Lonink

Naar boven