Tervisielegging ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Maasbracht,1e herziening”

Logo Maasgouw

Wat zijn de plannen?

Op 20 december 2012 is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Maasbracht’ vastgesteld. Het bestemmingsplan had als doel de oude bestemmingsplannen (uit de jaren ’80) te actualiseren.

In het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Maasbracht’ is de standaard VNG-milieuzonering (inclusief bijbehorende ‘Staat van bedrijfsactiviteiten’) toegepast.

Deze herziening van het bestemmingsplan betreft een wijziging van deze Staat van bedrijfsactiviteiten. In deze gewijzigde lijst zijn de onwenselijke bedrijfstypen niet meer opgenomen.

 

Voor welk gebied is dit?

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen:

- tussen de Brouwersstraat en de afrit van de Rijksweg A2;

- tussen de Brouwersstraat, het Lijnpad en de S. Houbenweg;

- ten zuiden van de Brouwersstraat en ten westen van de S. Houbenweg.

 

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Maasbracht, 1e herziening” met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan bestaan uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

 

Wanneer ligt dit ter inzage?

Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 29 september 2016 tot en met woensdag 9 november 2016 (dus gedurende zes weken) ter inzage. 

 

Waar is dit raadpleegbaar?

  • 1.

    Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken zijn raadpleegbaar

  • 2.

    Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl.

  • 3.

    Verder kunt u het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

  • 4.

    Voorts wordt iedereen in de gelegenheid gesteld het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen. 

     

Hoe kan ik een zienswijze indienen?

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kan iedereen een zienswijze indienen en wel op de volgende manieren:

  • 1.

    schriftelijk bij de Gemeenteraad, Postbus 7000, 6050 AA

  • 2.

    mondeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (Publiekscentrum, Markt 36, Maasbracht), behalve tijdens de avondopenstelling. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de heer N. Brouwers of, bij afwezigheid, bij een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (tel.: 0475 – 85 25 00).

Naar boven