Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan “Permanente bewoning Diekendaal”

Logo Gennep

Het college van burgemeesters en wethouders van Gennep heeft op 30 augustus 2016 het wijzigingsplan “Permanente bewoning Diekendaal” gewijzigd vastgesteld.

Inzage

Het college van burgemeesters en wethouders heeft, naar aanleiding van een verzoek om de functieaanduiding wonen op de woningen Erfsebosweg 35 en 41 op te nemen bij de vaststelling, wijzigingen aangebracht op de verbeelding en in de toelichting van het wijzigingsplan.

Het besluit van het college van burgemeesters en wethouders en het wijzigingsplan liggen met ingang van donderdag 29 september 2016 tot en met donderdag 10 november 2016 ter inzage. Het plan is te bekijken tijdens openingstijden bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het wijzigingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijze:

•Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/ Het identificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.0907.WZ14045DIEKHEI -VA04

Beroep

Met ingang van vrijdag 30 september 2016 tot en met donderdag 10 november 2016 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van het college van burgemeesters en wethouders. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpwijzigingsplan heeft ingediend;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 11 november 2016. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Naar boven