Ontwerpbesluit omgevingsvergunning inrichting Westerdiep, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 25 september 2015 heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Westerdiep, gelegen in de gemeente Veendam, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Wildervank, sectie K nummer 2779.

De vergunningaanvraag betreft de actualisatie van de vigerende vergunning.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 30 augustus 2016 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Veendam te Veendam. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente Veendam (tel. 0598 652222).

Tot en met 11 oktober 2016 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energie en Omgeving

T.a.v. Dhr. S. van Lierop

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot Dhr. S. van Lierop (tel. 06-55493868) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven