Ontwerp paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen, Bed & Breakfast en Archeologie’

Logo Best

Ter inzage ligt:

 

-ontwerp paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen, Bed & Breakfast en Archeologie’

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 31 augustus 2016 tot en met 11 oktober 2016 het ontwerp paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen, Bed & Breakfast en Archeologie’ tijdens openingsuren kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best.

 

In de nu geldende bestemmingsplannen in de gemeente Best zijn de aspecten parkeren, bed & breakfast en archeologie verschillend of zelfs niet bestemd. Met dit paraplubestemmingsplan worden de (recent) vastgestelde beleidsnota’s en regelingen ‘Beleidsregels Bed & Breakfast’ en ‘Nota Parkeernormen’ juridisch planologisch ingebed, waardoor een grotere rechtsgelijkheid en rechtszekerheid geboden kan worden. Ook de geactualiseerde archeologische beleidskaart wordt hierin opgenomen.

Ontwerpbestemmingsplan ‘ Parkeernormen, Bed & Breakfast en Archeologie

 

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerp paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen, Bed & Breakfast en Archeologie’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpparaplu-ON01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk 4 oktober 2016, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

 

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met William Ansems.

 

Best, 30 augustus 2016

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven