Omgevingsvergunningen; ontwerpvergunning voor het gewijzigd uitvoeren van een verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van een zoogkoeienstal op het adres Mansboerweg 3 in Rossum

Logo Dinkelland

Bij de uitgebreide voorbereidingsprocedure, beschreven in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, wordt eerst een ontwerpbesluit bekendgemaakt. Gedurende zes weken kunnen dan zienswijzen worden ingediend. Pas daarna wordt het “definitieve” besluit vastgesteld en bekendgemaakt. Burgemeester en wethouders zijn voornemens, naar aanleiding van een aanvraag om een omgevingsvergunning, met toepassing van deze procedure vergunning te verlenen voor:

  • -

    het gewijzigd uitvoeren van een verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van een zoogkoeienstal op het adres Mansboerweg 3 in Rossum

Met ingang van 1 juli 2016 ligt het ontwerpbesluit daartoe gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Als u de stukken wilt inzien, verzoeken wij u om daarvoor eerst telefonisch een afspraak te maken. De termijn van terinzagelegging van 6 weken gaat in op de dag na de datum van deze publicatie.

Omdat de aanvraag (mede) betrekking heeft op een besluit tot verlening van een omgevingsvergunning waarbij sprake is van een geval als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onderdeel a, onder 3°, van de Algemene wet omgevingsrecht wordt het ontwerpbesluit ook digitaal gepubliceerd. U kunt de stukken digitaal inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.1774.BUIPBMANSBOERWEG3-301 alsmede op de gemeentelijke website https://www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

De termijn van terinzagelegging van 6 weken gaat in op de dag na de datum van deze publicatie.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Wie nalaat om tijdig een zienswijze in te brengen, kan later niet alsnog beroep instellen als het definitieve besluit is genomen!

Naar boven