Wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro ‘Buitengebied 2009, gedeeltelijke herziening 2015, Moersloot 81’ (NL.IMRO.0048.WZ1601-vs01)

Logo Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan 'Buitengebied 2009, gedeeltelijke herziening 2015, Moersloot 81', ter inzage ligt.

Het plan heeft betrekking op de uitbreiding van het ter plaatse gelegen bouwperceel ten behoeve van de realisatie van een mestbassin dat slechts ten dele binnen het bestaande bouwperceel kan worden gerealiseerd.

De plan en de bijbehorende stukken liggen van 30 juni tot en met 10 augustus 2016 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Omdat tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen kenbaar zijn gemaakt kunnen op grond van artikel 6.13 van de Algemene wet bestuursrecht, binnen de aangegeven termijn, alleen belanghebbenden in beroep komen die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State.

Naar boven