Ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit ‘De Dwaze Herder – Uitkijktoren’.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat, de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit ‘De Dwaze Herder - Uitkijktoren’ (kenmerk 15-2138wb) voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Het projectgebied is gelegen in het binnengebied van de recreatievoorziening ‘De Dwaze Herder’ gelegen Slakweg 5. Het plan voorziet in de bouw van een uitkijktoren met een bouwhoogte van 25 meter.

 

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 1 juli 2016 liggen de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit en de bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovUitkijktorenDDH-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is de omgevingsvergunning/PAB te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijze projectafwijkingsbesluit ‘De Dwaze Herder - Uitkijktoren’. Mondeling kan op dinsdag  2 augustus 2016 van 9.00 uur tot 11.00  uur of op donderdag 4 augustus 2016 van 16.00 tot 18.00 uur. Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. E. Smeets, telefoonnummer 043-3504595. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

Maastricht , 30 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, Drs. P.J. Buijtels, De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

Naar boven