Ontwerpbestemmingsplan '4e herziening Dubbeldam, locatie Plusmarkt' ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan '4e herziening Dubbeldam, locatie Plusmarkt' (NL.IMRO.0505.BP188Herzplusmarkt-2401) met bijbehorende stukken met ingang van 28 mei 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

 

Deze herziening van het bestemmingsplan Dubbeldam heeft betrekking op de uitbreiding van de Plus supermarkt aan het Damplein/Dubbelsteynlaan West en de aanleg van een parkeerterrein aan de Dubbeldreef.

 

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 8 juli 2016) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan herziening Plusmarkt'.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 1 juli 2016 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704900.

 

Dordrecht, 27 mei 2016

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven