Bouwplan Zambonistraat 11 te Kampen

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning willen verlenen voor het bouwen van een winkel/bedrijfsverzamelgebouw en een horecabedrijf op het perceel Zambonistraat 11 op het Melmerpark in Kampen. Een afwijking van het bestemmingsplan is nodig omdat een tuincentrum en een dierenspeciaalzaak onderdeel uitmaken van het bouwplan. Het bouwplan overschrijdt ook aan de noordwestelijke zijde in beperkte mate de bebouwings- en bestemmingsgrens van het bestemmingsplan.

De aanvraag en ontwerpbeschikking met de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 26 mei 2016 zes weken voor iedereen ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.

Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van “zienswijze Zambonistraat 11”. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering

Naar boven