Logo Son en Breugel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied; Wolfswinkel ong.’, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 28 februari 2013 tot en met woensdag 10 april 2013 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; Wolfswinkel ong.” bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; Wolfswinkel ong.”, met Identificatienummer: NL.IMRO.0848.BP804BUITENGEBIED-ON01, is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied; Wolfswinkel ong.” heeft betrekking op het perceel gelegen tussen ten oosten van Wolfswinkel 3 kadastraal bekend als Son en Breugel, sectie G, nummer 250. Het plan beoogt de vestiging van een vrijstaande woning op deze locatie mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied; Wolfswinkel ong.” Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u – ook binnen de genoemde termijn –, ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Naar boven