Burgemeestersvacature Hilversum

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van

burgemeester m/v

in de gemeente Hilversum (circa 84600 inwoners), vacant per 1 juli 2011.

De bezoldiging in de inwonersklasse, waartoe deze gemeente behoort, bedraagt € 8.626,59 bruto per maand.

Voor de volledige tekst van de profielschets en het verloop van de procedure van de te benoemen burgemeester kunt u de website www.noord-holland.nl raadplegen, klik dan op ‘over de provincie’ en vervolgens op burgemeestervacatures.

De profielschets van de te benoemen burgemeester kan ook telefonisch worden opgevraagd bij het Kabinet van de commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, mevrouw L.Y. Ho (tel. 023-5144404).

Een assessment op één of enkele selectiecriteria kan eventueel deel uitmaken van de procedure; oogmerk daarvan zal dan zijn de vertrouwenscommissie over aanvullende informatie te laten beschikken bij de afronding van het advies.

Sollicitatiebrieven dienen te worden gericht aan Hare Majesteit de Koningin. Aan sollicitanten wordt gevraagd een recente pasfoto bij de brief te voegen en op de enveloppe de woorden ‘Kabinet’ en ‘Vertrouwelijk’ te vermelden. Sollicitaties moeten vóór 9 november 2010 worden gezonden aan de commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland.

Naar boven