Intrekking watervergunning open bodemenergiesysteem van H. Krol Vleesvarkens B.V. – Liniedijk 5 te Heeswijk-Dinther

H. Krol Vleesvarkens B.V. – Liniedijk 5 te Heeswijk-Dinther

 

15 augustus 2022, gemeente Bernheze

 

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Waterwet de vergunning voor een open bodemenergiesysteem intrekken . Het betreft een intrekking watervergunning van H. Krol Vleesvarkens B.V. gelegen aan de Liniedijk 5 te Heeswijk-Dinther.

 

Vanaf het moment van terinzagelegging is de beschikking te bekijken op de website van de provincie www.brabant.nl.

 

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, bestaat de mogelijkheid om schriftelijk bezwaar in te dienen. De termijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na toezending van deze beschikking. De beschikking is toegezonden op d.d. 11 augustus 2022.

 

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten: uw naam en adres; een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en voorzien zijn van een datum en kan worden ingediend bij: Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Secretariaat van de hoor- en adviescommissie, Postbus 90151, 5200 MC ’s-Hertogenbosch.

 

Wij verzoeken u om op de linkerbovenhoek van de envelop het woord "bezwaarschrift" te vermelden.

 

Voor meer informatie over de behandeling van bezwaarschriften verwijzen wij u naar www.brabant.nl/bezwaar. Het secretariaat van de hoor- en adviescommissie is bereikbaar op telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80.

 

Voorlopige voorziening

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een bezwaarschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een zogenaamde “voorlopige voorziening” te vragen bij: De voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90152, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om de bezwaren te behandelen en daarop een besluit te nemen. Voorwaarde om zo’n voorlopige voorziening te vragen is, dat er sprake is van spoedeisend belang. Voor het vragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Aan deze procedure is het kenmerk Z-2022-000232 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Eindhoven, augustus 2022

 

#_msoanchor_1

Naar boven