Bodemsanering; locatie Werklandschap-Zuid te Assen, bepaling ernst en geen spoed en instemming met saneringsplan

Gedeputeerde Staten van Drenthe delen mee dat zij op 11 augustus 2022 een definitieve beschikking hebben opgesteld voor locatie Werklandschap-Zuid te Assen, gemeente Assen, waarin is vastgesteld dat uit onderzoek blijkt dat spoedige sanering van de aanwezige ernstige bodemverontreiniging niet noodzakelijk is. Ook stemmen zij in met het saneringsplan.

Van 12 augustus 2022 tot en met 23 september 2022 liggen het besluit en het hieraan ten grondslag liggende saneringsplan ter inzage bij:

de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur;

de gemeente Assen, Noordersingel 33 te Assen, telefoonnummer 14 0592;

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, vanaf de dag volgend op de datum van de dag van verzending, zes weken bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift kunt u indienen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, t.a.v. team Bestuur en Concernzaken, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Via onze website kunt u digitaal een bezwaarschrift indienen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het formulier dat te vinden is op www.provincie.drenthe.nl/loket/klachten-bezwaar/bezwaar-beroep/bezwaar. Voor meer informatie over de bezwaarprocedure verwijzen wij u naar http://www.provincie.drenthe.nl/e-loket/bezwaarschriften/.

Meer informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de projectleider bodemsanering, de heer D. Katgert, telefoonnummer (0592) 75 4588.

Naar boven