Accepteren afvalstoffen conceptbesluit - Koggenrandweg 1, Middenmeer - Afvalzorg Deponie B.V., Stortplaats Wieringermeer - Aanvraag ontheffing Bssa Wieringermeer Glas- en Steenwol van Amovatiebedrijf Aalsmeer

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van provincie Noord-Holland bekend dat zij een concept besluit ter inzage heeft gelegd in het kader van haar voornemen, ontheffing te verlenen ingevolge artikel 6 van het Besluit stortplaatsen en stortverboden afvalstoffen (Bssa) van het verbod genoemd in artikel 1 Bssa om bepaalde categorieën van herbruikbare of brandbare afvalstoffen te storten binnen de inrichting.

De concept-ontheffing betreft het voornemen tot het verlenen van een ontheffing ten behoeve van Stortplaats Wieringermeer te Middenmeer voor de periode tot en met 31 december 2023 voor het storten van van maximaal 400 ton glas- en steenwol in bigbags afkomstig van Amovatiebedrijf Aalsmeer te Rijsenhout, met Euralcode 17 09 04 en vallend onder categorie 29b uit artikel 1 van het Bssa.

Aanvrager: Afvalzorg Deponie B.V., Stortplaats Wieringermeer

Zaaknummer: 11613944

Inzage

De concept-ontheffing ligt met ingang van de dag na publicatie gedurende twee weken digitaal ter inzage.

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan een belanghebbende zienswijzen over het concept besluit inzake de ontheffing naar voren brengen via dit webformulier. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Ebbehout 31, 1507EA, Zaandam.

Heeft u een vraag over deze zaak dan kunt u gebruik maken van dit webformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan bezwaar worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking.

Alle stukken inzien?

Kijk op de website van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied om alle gepubliceerde documenten in te zien. Klik hier voor de directe link naar de publicatie.

Naar boven