Aanvraag omgevingsvergunning voor OLO 6323029 Steinweg Delta Marine Terminal B.V., Middenweg 49, Moerdijk

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant aanvraag reguliere procedure Wabo voorhet milieuneutraal veranderen van de inrichting, gelegen aan Middenweg 49, 4782PM Moerdijk.

22 september 2021, Tilburg

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maakt bekend dat zij van Steinweg Delta Marine Terminal B.V een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben ontvangen. De aanvraag betreft een tekstuele aanpassing inzake de op-/overslag van de (tank)containers met gevaarlijke stoffen, voor de inrichting gelegen aan Middenweg 49 te Moerdijk.

De ingediende aanvraag ligt niet ter inzage en staat op dit moment niet open voor bezwaar en beroep. Wij wijzen erop dat de publicatie van de ingekomen aanvraag NIET betekent dat vergunning wordt verleend of zal worden geweigerd. Eventuele besluiten zullen te zijner tijd worden gepubliceerd, waarna de mogelijkheid bestaat bezwaar te maken en beroep in te stellen. Aan deze procedure is het kenmerk 2021-042189 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het kenmerk in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het kenmerk in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan inproces@omwb.nl.

Naar boven