Provincie Zeeland - Verlening Ontwerpvergunning Ontgrondingenwet voor North Sea Port voor de wijziging van de ontgrondingenvergunning

Gedeputeerde staten van Zeeland willen de door North Sea Port te Terneuzen aangevraagde wijziging van de vergunning ingevolge de Ontgrondingenwet verlenen met voorschriften ter bescherming van de bij de ontgronding betrokken belangen.

 

De aanvraag betreft het verzoek voor verlenging van de termijn, wijziging van het te ontgronden tracé en aanpassing van de kadastrale percelen van de ontgrondingevergunning van 28 april 2020 kenmerk: B-OGV190009/00234528.

De ontgrondingswerkzaamheden hebben betrekking op de aanleg van een watergang en waterberging voor de uitbreiding van een kassencomplex van de Gebr. van Duijn aan de Smitschorreweg te Westdorpe, gemeente Terneuzen.

 

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige stukken liggen van 30 september 2020 tot en met 11 november 2020 ter inzage:

 

  • -

    Gemeentehuis van de gemeente Terneuzen

 

Tot en met 11 november 2020 kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, postbus 35, 4530 AA Terneuzen.

 

Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

De aanvrager van de vergunning zal zo nodig in de gelegenheid worden gesteld te reageren op de naar voren gebrachte zienswijzen.

 

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kan men zich wenden tot de heer R. de Nooijer (tel. 06-51201807).

 

Naar boven