Kennisgeving besluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie Jan van Nassauweg 16 in Giethoorn

Verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure revisievergunning milieu (uitbreiding vleeskuikens en input biogasinstallatie en het plaatsen van een extra bassin voor de opvang van digestaat), Jan van Nassauweg 16 in Giethoorn (zaaknummer: Z2019-00006279).

Gedeputeerde staten van Overijssel

maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning met de uitgebreide procedure hebben verleend voor een revisievergunning milieu (uitbreiding vleeskuikens en input biogasinstallatie en het plaatsen van een extra bassin voor de opvang van digestaat) op het perceel Jan van Nassauweg 16 in Giethoorn..

Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen tot zes weken na de dag van publicatie ter inzage in het provinciehuis. De stukken liggen ook ter inzage bij de gemeente Steenwijkerland. Om stukken in te zien bij de gemeente Steenwijkerland en voor meer informatie kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521

Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 038 499 88 99. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen.

Belanghebbenden, die tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijzen hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze naar voren te brengen, kunnen beroep indienen bij de rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Dit kan ook digitaal ingediend worden bij de rechtbank met het beroepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na publicatie van het besluit. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nadere inlichtingen: 088 5525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

Naar boven