Ontwerp wijziging Waterverordening waterschap Vallei en Veluwe. Verbeterd exemplaar, nu met externe bijlagen

Verbeterd exemplaar, nu met externe bijlagen

Gedeputeerde Staten van Gelderland en Utrecht maken bekend dat zij het ontwerpbesluit tot wijziging van de Waterverordening waterschap Vallei en Veluwe hebben vastgesteld.

 

Deze verordening voorziet in de volgende wijzigingen van de Waterverordening waterschap Vallei en Veluwe:

  • actualisatie bepalingen waterkwantiteit;

  • vervallen GGOR-verplichting in waterbeheerplan;

  • vervallen goedkeuring waterbeheerplan;

  • vervallen vrijstelling leggerplicht tertiaire watergangen;

  • toepassingsbereik waterverordening: in gewijzigde vorm niet langer van toepassing op het grondgebied van de provincie Overijssel;

  • vervanging bijlagen: aanpassing van de kaarten voor regionale waterkeringen en peilbesluiten; met wijzigingen voor onder meer de Laakkade.

Mogelijkheid van inzien

Het ontwerpbesluit met bijlagen ligt van 21 juni tot en met 16 augustus 2018 ter inzage. U kunt de stukken op afspraak inzien in het Provinciehuis of bij het Waterschap, maar ze zijn ook als externe bijlage bij deze bekendmaking bijgevoegd.

 

Zienswijzen

Eenieder kan tijdens de inzagetermijn zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Zienswijzen zullen worden betrokken bij het voorstel richting Provinciale Staten van Gelderland en Utrecht die de wijzigingsverordening uiteindelijk vaststellen. Zienswijzen kunt u zenden aan Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem, onder vermelding van zaaknummer 2018-007080.

 

Wilt u meer weten?

Bel het Provincieloket, telefoonnummer (026) 359 99 99.

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland en Utrecht

Naar boven