Provincie-Utrecht: Bekendmaking Acceptatie melding Mercatorlaan in Utrecht

Publicatiedatum: 27 juni 2017

Type: melding vuurwerkbesluit

Locatie: Utrecht

Grooney Pyro Effects B.V. gaat op 1 juli 2017 vuurwerk afsteken in de buurt van de Mercatorlaan in Utrecht. Woont of werkt u in de buurt? Leest u dan onderstaande informatie.

Acceptatie melding

Grooney Pyro Effects B.V. gaat op 1 juli 2017 om 22.45 uur vuurwerk afsteken bij het festival Zomerkriebels gehouden aan de Mercatorlaan in Utrecht. Omdat er maximaal 200 kilo consumentenvuurwerk en/of 20 kilo theatervuurwerk wordt afgestoken, is het voldoende als het bedrijf dit bij de provincie meldt. De melding voldoet aan de criteria uit het Vuurwerkbesluit, en Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben de melding geaccepteerd. Omdat het om een melding gaat, kunt u hiertegen geen bezwaar maken of beroep instellen.

Informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeld u hierbij het kenmerk van de melding: Z-MLD-2017-1563. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt. Meer informatie over vuurwerk vindt u op www.rudutrecht.nl/diensten/vuurwerk.

‘De RUD Utrecht publiceert een groot deel van haar kennisgevingen digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt zich via www.overheid.nl abonneren op deze publicaties over projecten bij u in de buurt. Dan krijgt u een e-mailbericht op het moment dat er een melding of een besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt. Via de tab ‘overheidsinformatie’ op www.overheid.nl kunt u de bekendmakingen ook vinden.’

 

Naar boven