Provincie Utrecht, bekendmaking ingediende aanvraag Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van Sloop- en Handelsonderneming Van den Hadelkamp Oudewater B.V., gelegen aan de Elzenweg 27 in Oudewater

Op 17 februari 2017 hebben wij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van Sloop- en Handelsonderneming Van den Hadelkamp Oudewater B.V. te Oudewater. De aanvraag heeft betrekking op het plaatsen van afvalsorteerinstallatie en het als vloeistofkerend aanmerken van de vloer van de onderhoudswerkplaats, aan de Elzenweg 27 in Oudewater.

 

Op deze aanvraag is de reguliere procedure van toepassing. De ingediende aanvraag ligt niet ter inzage. Op de aanvraag wordt door ons over enige tijd een definitief besluit genomen. Dit besluit wordt ter inzage gelegd en u kunt vervolgens bezwaar maken.

 

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, Team Vergunningverlening Bedrijven bij de heer H. Slabbekoorn, telefoonnummer 030-7023175.

Naar boven