De gemeente Lelystad heeft het voornemen om grond op Campus-Zuid voor Centrada te reserveren om vervolgens aan Centrada te verkopen.

 

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om grond op Campus-Zuid, gelegen aan/nabij de Larserdreef (Campus Zuid) te Lelystad, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie A nummer 1148 en 1150 (gedeeltelijk), ter grootte van totaal 20.273 m2 voor Centrada te reserveren om vervolgens aan Centrada te verkopen.

 

De gemeente Lelystad geeft hiermee uitvoering aan de met Centrada gemaakte (prestatie)afspraken. Deze afspraken zijn gemaakt ter uitvoering van de vastgestelde woonvisie.

 

De gemeente Lelystad meent dat Centrada, gelet op de met hen gemaakte (prestatie)afspraken en de daaruit voor de gemeente voortvloeiende verplichtingen, de enige serieuze gegadigde is om de grond op Campus-Zuid te kopen. Centrada heeft op deze locatie al tijdelijke huisvesting gerealiseerd en is voornemens om deze grond na afloop van de overeengekomen exploitatietermijn van de tijdelijke huisvesting in te zetten voor permanente sociale woningbouw.

 

De reserveringsovereenkomst zal 20 dagen na deze publicatie tot stand komen, tenzij zich binnen deze termijn een andere gegadigde meldt door tegen dit voornemen een kort geding procedure aanhangig te maken bij de kantonrechter.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de Projectleider, Maurice Madoc (mj.madoc@lelystad.nl).

 

 

Naar boven