Bekendmaking voorgenomen verhuur grond Kleine Koppel 14 en 16 te Amersfoort

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amersfoort is voornemens, met inachtneming van een termijn van 20 kalenderdagen, ingaande de dag na deze publicatie, een huurovereenkomst aan te gaan met de huidige erfpachter, de heer P. Olieman, van het perceel grond, kadastraal bekend gemeente Amersfoort sectie H nummer 4888 (hierna te noemen: de kavel). De kavel heeft een oppervlakte van ca. 441 m2.

De kavel maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling De Nieuwe Stad. De kavel is thans in tijdelijke erfpacht uitgegeven. De tijdelijke erfpacht eindigt 31 december 2022. De herontwikkeling van de kavel is nog in voorbereiding. Het gebruik van de kavel door de huidige erfpachter kan om die reden tijdelijk nog worden voortgezet tot de uitvoering van de herontwikkeling van de kavel. Na het einde van de erfpacht wordt het gebruik tijdelijk voortgezet op grond van een huurovereenkomst met de huidige erfpachter.

Gelet op vorenstaande overwegingen zijn wij van oordeel dat de verhuur kan plaatsvinden zonder bredere selectieprocedure. Volstaan wordt met deze voorafgaande bekendmaking.

Amersfoort, 5 december 2022 

Burgemeester en wethouders van Amersfoort

Naar boven