Mededeling voorgenomen verlenging tijdelijke huurovereenkomst

De gemeente Haarlemmermeer heeft in 2021 een huurovereenkomst met een natuurlijk persoon gesloten ten behoeve van een tijdelijke pluk- en moestuin op een gedeelte van de gronden van de oude Rijksweg A9. Het betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 7229, ter grootte van circa 1.685 m2. Het betreffende gedeelte is aangeduid op onderstaande situatietekening.

De gemeente is voornemens om de huurovereenkomst met de huidige huurder te verlengen tot 1 oktober 2023. Vanwege de door de huidige huurder gedane investeringen is hij op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de enige serieuze gegadigde.

 

Het feit dat een voornemen tot verlenging van de huurovereenkomst bekend wordt gemaakt, betekent niet dat de gemeente al definitief tot verlenging van de huurovereenkomst besloten heeft. Ook betekent het niet dat met de huidige huurder al volledige overeenstemming is bereikt of dat zeker is dat die zal worden bereikt.

 

De gemeente zal na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar vragen of opmerkingen over heeft, kunt u contact opnemen met mr. W.H. Karreman (wilrik.karreman@haarlemmermeer.nl).

Naar boven