De gemeente Lelystad heeft het voornemen om samen met Centrada een tweetal locaties te verkennen voor sociale woningbouw.

 

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om samen met Centrada een tweetal locaties te verkennen voor sociale woningbouw. Het gaat om de locaties Binnendijk en Noordersluis.

 

De gemeente Lelystad geeft hiermee uitvoering aan de met Centrada gemaakte (prestatie)afspraken. Deze afspraken zijn gemaakt ter uitvoering van de vastgestelde woonvisie.

 

De gemeente Lelystad meent dat Centrada, gelet op de met hen gemaakte (prestatie)afspraken en de daaruit voor de gemeente voortvloeiende verplichtingen, de enige serieuze gegadigde is om de voornoemde mogelijke woningbouwlocaties mee te verkennen.

 

De gemeente Lelystad zal 20 dagen na deze publicatie de verkenning met Centrada opstarten, waarna mogelijk wordt overgegaan tot het sluiten van een intentieovereenkomst om te komen tot gebiedsontwikkeling.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de Programmamanager, mevrouw M.M. van Koningshoven.

 

Het voornemen om te verkennen teneinde te komen tot een intentieovereenkomst is ook gepubliceerd in Gemeenteblad op overheid.nl.

 

Naar boven