Overig, Veenendaalkade ter hoogte van perceelnummer 363 te Den Haag

Algemene informatie

Tijdens een controle op 2 mei 2022 omstreeks 12:13 uur heeft een gemeentelijk toezichthouder van het bedrijfsonderdeel Handhavingsorganisatie van de Dienst Stadsbeheer, op onderstaande locatie, geconstateerd dat een recreatievaartuig, aan de bovenkant wit van kleur en aan de onderkant blauw, zonder geldig vignet in het openbare water ligt. Dit is in strijd met artikel 26 lid 1 onder i van de Verordening op de Binnenwateren voor de gemeente Den Haag. Wij verzoeken de eigenaar van het recreatievaartuig de overtreding te beëindigen en contact op te nemen met het Team Bestuurlijke Handhaving, te bereiken via het telefoonnummer 14-070 of e-mail: zienswijze.handhaving@denhaag.nl. Indien het recreatievaartuig na de publicatietermijn wederom wordt geconstateerd zonder geldig vignet, zal het recreatievaartuig worden verwijderd van het openbaar water. Het recreatievaartuig wordt dan tijdelijk opgeslagen en, afhankelijk van de taxatiewaarde, uiteindelijk vernietigd. Locatie: Veenendaalkade ter hoogte van perceelnummer 363 Dossiernummer: HRV2200190

 

Ons kenmerk: HRV2200190

Stadsdeel:

Locatie(s)

Veenendaalkade ter hoogte van perceelnummer 363

Ontvangstdatum aanvraag:

9 mei 2022

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.

Naar boven