Ontwerp-aanwijzingsbesluit locatieplan ondergrondse containers Albrandswaard

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Albrandswaard maakt bekend dat zij heeft vastgesteld een ontwerp-aanwijzingsbesluit met de aanwijzing van diverse locaties voor ondergrondse inzamelvoorzieningen voor de inzameling van huishoudelijk afval in de gemeente Albrandswaard.

 

Het bij het ontwerp-aanwijzingsbesluit horende locatieplan is aan de linkerkant van deze pagina als pdf-bestand te downloaden.

 

Bij de bepaling van de locatie is getoetst aan de (beleids)richtlijnen zoals is vastgesteld in Richtlijnen locatiebepaling ondergrondse containers Albrandswaard. Het beleid is in te zien via de link: Richtlijnen locatiebepaling ondergrondse containers.

 

De bijbehorende Afvalstoffenverordening is in te zien via de link: Afvalstoffenverordening 2020 Albrandswaard

 

Belanghebbenden zijn per brief over het ontwerp-aanwijzingsbesluit geïnformeerd.

Zienswijze

Binnen zes weken na deze bekendmaking kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen. In uw zienswijze dient u ten minste op te nemen: uw naam en adres, het locatienummer waarop uw zienswijze betrekking heeft, uw zienswijze met bijhorende argumenten, uw eventuele alternatief, de datum, dagtekening en uw handtekening.

 

U kunt uw zienswijze sturen naar het college van B en W van de gemeente Albrandswaard, t.a.v. de BAR-Afvalbeheer, Postbus 1000, 3160 GA Rhoon of indienen via het formulier op de website van BAR-Afvalbeheer via de link: Formulier zienswijze ondergrondse containers.

 

Inzage

Het ontwerp-aanwijzingsbesluit is ook in te zien bij het gemeentehuis van Albrandswaard: Hofhoek 5, 3176 PD Poortugaal.

 

Naar boven