Ontwerp beleidsregel ‘Rood voor Rood buitengebied

Op 2 november heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten het ontwerp van de beleidsregel ‘Rood voor Rood buitengebied (sloop vrijkomende (agrarische) bebouwing i.c.m. realisatie woning)’ ter inzage te leggen.

Het ontwerp van de beleidsregel ‘Rood voor Rood buitengebied’ beschrijft onder welke voorwaarden de gemeente Berkelland voornemens is medewerking te verlenen aan nieuwe aanvragen voor ‘Rood voor Rood’ (het slopen van vrijkomende (agrarische) bebouwing in combinatie met de realisatie van een woning in het buitengebied).

Inzage

Het ontwerp van de beleidsregel ‘Rood voor Rood buitengebied’ ligt vanaf 11 november 2021 tot en met 8 december 2021 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De ontwerp beleidsregel kunt u ook vinden via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Bouwen, verbouwen en ruimtelijke plannen’, ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Ruimtelijke plannen ter inzage’.

Zienswijze

Binnen deze termijn van vier weken kan iedereen zijn mening geven over de ontwerp beleidsregel. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar het college van Burgemeester en Wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel, telefoon 0545 – 250 250.

 

Naar boven